Ως «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη» , ορίζεται η εφαρμοζόμενη από επιχειρήσεις πολιτική, η οποία αφορά δράσεις, ενέργειες και προγράμματα κοινωνικού, περιβαλλοντικού, πολιτιστικού εκπαιδευτικού και ερευνητικού χαρακτήρα.

Μία έννοια η οποία έχει γίνει ιδιαίτερα επίκαιρη στις μέρες και χρησιμοποιείται πολλές φορές φιλολογικά και όχι πρακτικά.

Στη Master η Κοινωνική Εταιρική Ευθύνη αντιμετωπίζεται  με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και με περίσσια διάθεση από όλο το ανθρώπινο δυναμικό του ομίλου.  Γνωρίζοντας τις κοινωνικές και οικονομικές δυσκολίες της εποχής, συνεισφέρουμε με κάθε τρόπο ώστε να ανταποκρινόμαστε στις κοινωνικές προκλήσεις αντιμετωπίζοντάς τες με ιδιαίτερη ευαισθησία.

Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην εσωτερική κοινωνική ευθύνη, επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό, παρέχοντας τα μέγιστα σε επίπεδο υγείας και ασφάλειας, ενώ ταυτόχρονα προσαρμοζόμαστε στις κοινωνικές και οικονομικές αλλαγές ταχύτατα ώστε να παρέχουμε όσο το δυνατό μεγαλύτερη ασφάλεια σε εργασιακό επίπεδο.

Στα πλαίσια της εξωτερικής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στηρίζουμε συστηματικά πολλές ΜΚΟ, η δραστηριοποίηση των οποίων αφορά περιβαλλοντικά και κοινωνικά ζητήματα, προσφέροντας οικονομική βοήθεια, συμμετέχοντας σε δράσεις των οργανισμών και παρέχοντας δωρεάν υπηρεσίες όπου αυτό είναι εφικτό.

 


 

 

Στη Master αρχικό μας μέλημα είναι η ενεργή δράση σε ζητήματα που μας αφορούν όλους και σκοπεύουμε να επεκτείνουμε τη συμμετοχή μας δυναμικά και με ειλικρίνεια.

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας


Παρέχουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες.
Επικοινωνήστε μαζί μας και πείτε μας τη δική σας!

contact Φόρμα Επικοινωνίας

  τηλέφωνα

(+30) 210 96 33 485

(+30) 216 000 9 000

  e-mail

info@master.com.gr

  διεύθυνση

Κύπρου 4, Αργυρούπολη,

164 52, Αττική

__

Ζαλοκώστα 18 & Εμ. Παπαδάκη, Νέο Ηράκλειο,

14121, Aττική

Βρέιτε μας στο χάρτη

 
 
βρείτε μας: